WMO aanpassingen in Venlo

Heeft u, of iemand in uw directe omgeving een beperking? Wij maken uw keuken en/of badkamer veiliger in de regio van Venlo. Op die manier kan iemand met een beperking toch zelfstandig gebruik blijven maken van badkamer of keuken. Meer weten? Neem contact met ons op!

Aanpassingen in uw badkamer

Een beperking is al vervelend genoeg. Laat ons daarom uw badkamer aanpassen. Schakelt u ons in? Dan zorgen wij afhankelijk van uw beperking voor speciale aanpassingen zoals bijvoorbeeld een verhoogd toilet.

Verder kunnen wij een douchestoel installeren, antislipmateriaal aanbrengen of speciale wastafels monteren. Wilt u weten of u een vergoeding voor badkameraanpassingen kan krijgen? Neem dan contact met ons op.

Aanpassingen in uw keuken

Ook uw keuken kunnen we helemaal voor u aanpassen. Zo kunnen we uw keukenblok verstelbaar maken. Op die manier kunt u uw keuken gebruiken zoals u wilt. Verder is het mogelijk om keukenapparatuur op hoogte te plaatsen. Zo hoeft u niet te bukken. Het is ook mogelijk om een hittebestendige werkblad of een touch free kraan te installeren.

Wilt u meer over onze werkzaamheden in Venlo en omgeving weten? Neem dan nu contact met ons op. Bel of vraag een gratis offerte aan.