Badkamer renoveren in Venlo

Wilt u graag een toilet in uw badkamer? Ziet u zichzelf al in een nieuw bad liggen? Of wilt u uw badkamer een andere upgrade geven? Schakel dan ons bedrijf in Venlo en omgeving in! Wij zorgen ervoor dat uw badkamer er weer als nieuw uitziet.

Onze werkwijze bij een badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is bij ons zo geregeld. Onze allround vakmannen weten precies hoe ze een renovatie aan moeten pakken.

Voor we aan de slag gaan met uw badkamer maken we samen met u een ontwerp van de nieuwe badkamer. Gaat u met het ontwerp en de kosten akkoord? Dan beginnen we indien nodig het sanitair en de tegels te strippen. Zo maken we ruimte voor het nieuwe materiaal. Indien er leidingen verplaatst of verlegd moeten worden, dan doen we dat in dit stadium.

Vervolgens monteren we uw nieuwe badkamermeubelen op de juiste plaats. Na de installatie werken we alles perfect af. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer.

Gratis offerte

Wilt u ook een badkamerrenovatie? Neem dan in de regio van Venlo contact met ons op. Bel ons of vraag onze gratis offerte aan. Zo weet u precies wat uw badkamerrenovatie kost.